Verlof beheersoftware in de cloud van HR365 is zeer configureerbaar en dit verlofbeheersysteem kan in de behoefte van elke organisatie, klein of groot, voorzien. Het kan ook eenvoudig worden geïntegreerd met cloudoplossingen zoals salarisadministratie in de cloud en tijdregistratiesystemen. HR 365 verlofbeheersoftware vereist geen extra infrastructuur. Dit Office 365-systeem voor verlofbeheer biedt de ervaring van de nieuwste gebruikersinterface en de beste ervaring met software voor verlofbeheer.

Verlofaanvragen beheren met een verlof beheersysteem

Verlofmanager, ook wel verlofbeheersysteem genoemd, heeft een intuïtieve gebruikersinterface voor managers of HR om door werknemers toegepaste verlofdagen te beheren. Een goedkeuringsfunctie op meerdere niveaus zorgt ervoor dat alle managers en HR-contactpersonen die op verschillende plaatsen zijn gestationeerd, e-mailwaarschuwingen ontvangen voor de openstaande verlofaanvragen. Organisaties kunnen meerdere centra in het hele land hebben. Naast vooraf geconfigureerde vakanties die specifiek zijn voor bepaalde staten, heeft HR ook de mogelijkheid om vakanties toe te voegen, te wijzigen of te verwijderen die specifiek zijn voor hun organisatiebehoeften. Hoe u verlofaanvragen kunt beheren en verlof van werknemers efficiënt kunt beheren, vraag de demo aan met onderstaande demolink.

Verlof Manager met mobiele toegang

Krijg overal en altijd toegang tot het Office 365-verlofbeheersysteem van HR365, ook wel time-off manager in de cloud genoemd, via uw mobiel, laptop of pc. U kunt er ook zeker van zijn dat uw werknemersinformatie veilig en vertrouwelijk is in onze verlofbeheerservices voor werknemers. Met de nieuwste updates heeft u nu toegang tot de tijd van de manager via Microsoft-teams

Beste verlofbeheersoftware met dashboard

U kunt gedetailleerde rapporten genereren met informatie zoals:

  • Geschiedenis van genomen bladeren
  • In aanmerking komende verloftypes toegewezen aan verschillende werknemersgroepen
  • In aanmerking komende verlofuren die al door werknemers zijn opgenomen.

De unieke verlofstructuur van uw bedrijf kan worden geconfigureerd en opgeslagen met speciale opties zoals verlofopbouw verloftoewijzing in verlofmanager / verlofbeheersysteem. Werknemers kunnen nu zeker zijn van het verlofbeleid van het bedrijf via deze app voor verlofmanagers en kunnen het verlof dat ze toegewezen krijgen volgen en aanvragen in deze verlofbeheersoftware & HR verlof- en verzuimbeheer.