Deze Microsoft Office 365 urenstaat-app, tijdregistratie-cloudtoepassing is ideaal voor kleine tot middelgrote en grote ondernemingen die gedetailleerde informatie nodig hebben over wie tijd besteedt en wat ze doen in de projecten en als basis voor het factureren van klanten of het stroomlijnen van hun operationele productiviteit. Gebruikers kunnen eenvoudig tijd verdeeld rapporteren over de projecten en activiteiten die zijn geregistreerd en hebben tegelijkertijd een overzicht van de eerder gerapporteerde activiteiten via deze timesheet werktijdtracker. Aangezien de urenstaat zowel wekelijks als wekelijks kan worden bekeken, is het voor de gebruiker heel eenvoudig om een ​​overzicht te krijgen van alle geregistreerde uren als perfecte tijdregistratie voor werkuren.

Time tracking

Wij zijn van mening dat timetracker365-rapportage zo eenvoudig mogelijk moet zijn, niet alleen voor de gebruikers die tijd registreren voor projecten en activiteiten, maar ook voor de managers die rapporten/statistieken willen van de gerapporteerde tijd.

Projecten: Creëer en beheer uw projecten en projectactiviteiten vanuit timesheet plus zelf.
Registreer tijd in dagelijkse / wekelijkse weergave: Week per week of op dagelijkse basis maakt een snelle en eenvoudige registratie van de tijd besteed aan projecten mogelijk.
Rapporten met Flexibel filter: Bekijk, print of exporteer rapporten. Er zijn verschillende rapporten met flexibele filtermogelijkheden beschikbaar in de werktijdregistratie-app.

Goedkeuringsproces

De goedkeuring van de Office 365 Sharepoint-toepassing voor tijdregistratie biedt een eenvoudig goedkeuringsproces voor urenstaten. Wanneer gebruikers een taak als voltooid markeren of de voortgang wijzigen van 0% – 100% of de wekelijkse urenstaat invullen, kan manager of goedkeurder de tijdregistratie bekijken en de geregistreerde tijd goedkeuren. Wanneer een dag is goedgekeurd, kan de geselecteerde gebruiker geen tijdinvoeren voor die taak of week registreren of wijzigen. Bovendien kunt u nu urenstaten goedkeuren vanaf mobiel met volledig responsieve en mobiele lay-outs in timesheet plus. Vraag een demo aan voor meer informatie over SharePoint timesheet office 365 & timesheet plus office 365.

Projecten en cliënten

Met Timesheet plus, timesheet-tracker kunt u klanten, projecten, factureerbaar of niet-factureerbaar, uurtarief maken, wat helpt bij het factureren van klanten voor hun respectievelijke projecten. Ook kunnen alle projectdocumenten worden opgeslagen voor elke referentie als en wanneer dat nodig is vanuit de sharepoint-tijdregistratie / werktijd-tracker-app

  • Beheer en volg projecten vrijwel overal vanaf timesheet plus.
  • Geen limiet op het aantal projecten of klanten.
  • Urenregistratie stopwatch/timer.
  • Voer realtime rapporten uit met download naar Excel.
  • Automatische goedkeuring van urenstaat optie.

Rapportage

Voor de Projectmanagers of medewerkermanagers is het eenvoudig om een ​​overzicht te krijgen van hoeveel tijd er is geregistreerd op een project of activiteit en tijd geregistreerd door een specifieke gebruiker. Voer ook realtime rapporten uit, met de mogelijkheid om naar Excel te exporteren vanuit de SharePoint-toepassing voor het bijhouden van urenstaten. Er zijn ook een aantal rapporten in de urenregistratie werktijd tracker, bijvoorbeeld gerapporteerde tijd per maand, week, alle projecten etc. tijd besteed door alle teamleden aan een project, tijd besteed door een teamlid aan meerdere projecten. Factureerbare en niet-factureerbare tijd. Werknemer & Project dagelijks, wekelijks en maandelijks rapport van de urenregistratietoepassing van het kantoorteam.

Toegang & beveiliging

Toegangsbeheer en beveiliging nauw geïntegreerd met Office 365, SharePoint, Azure AD en Active Direct voor eenvoudig en snel gebruikersbeheer. In deze werktijd-tracker-app, geen nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord meer. Nu worden alle urenstaten en tijdregistratie gedaan binnen Office 365-cloud, geen nieuwe of extra clouds van derden die helpen bij het beheren van de gegevens in uw cloud. Timesheet Plus & Timetracker plus bieden een veel betere en hogere beveiligingscontrole op elk ander Microsoft-softwareactivabeheer of elke andere tijdregistratietoepassing voor werkuren.