Uw teams sturen uw bedrijf aan. Stimuleer de productiviteit en betrokkenheid van medewerkers voor uitstekende bedrijfsresultaten met Performance Management Plus voor SharePoint en Microsoft 365. De kwaliteitsbeoordelingen verbeteren de prestaties van uw medewerkers. Met Performance Management Plus van HR365 beschikt u over een 360-graden, continu feedbacksysteem & 1:1 om werknemers te evalueren met aangepaste prestatiebeoordelingsmethoden.

Identificeer high-performers en medewerkers die getraind moeten worden voor de gewenste resultaten. Stel doelen, verzamel feedback, continue feedback en beoordeel prestaties. Overbrug de kloof tussen waar medewerkers zijn en waar ze moeten zijn.

Zeer aanpasbare en configureerbare app

Klantspecifieke aanpassingen met behulp van SharePoint-functies en workflows om aan uw unieke vereisten te voldoen.

Ontworpen om aan uw behoefte te voldoen

Aanpasbare software, gepersonaliseerde implementatie die perfect past als onderdeel van complete HR365 HRMS of individuele module als Performance Management Plus.

Transparantie met gegevensondersteuning

Krijg analytische inzichten voor betere managementbeslissingen via aanpasbare rapporten, grafieken en BI-dashboards, waardoor volledige zakelijke transparantie ontstaat met HR-documentbeheer.

Behoud toptalent en train de potentiëlen

Haal de juiste mensen aan boord met ons Recruitment Management System, ontwikkel en behoud ze met een systeem dat het wervingsproces, onboarding, continu leren en opvolging ondersteunt.

Increases employee engagement

Keep employees motivated and focused on organizational growth and generate a positive, healthy company culture.

Verbeter de efficiëntie van het HR-team

Verhoog de focus op ontwikkeling, betrokkenheid en naleving door dagelijkse routines te automatiseren en meer tijd te creëren voor complexe taken.

Maak gebruik van Power BI met naadloze integratie

Business intelligence en analytics voor uw leidinggevenden, managers en HR met Microsoft Power BI en HR365.

Beveiligde toegang op basis van vooraf gedefinieerde rollen

Beveiliging op meerdere niveaus en machtigingen op basis van Active Directory / SharePoint-gebruikers en organisatiestructuur.

Integratie met Microsoft365 en Active Directory

Single sign-on en data-integratie met Office 365- en/of Active Directory-gebruikers.