Vereenvoudig en automatiseer uw HR-activiteiten met onboarding-software voor medewerkers. HR365 Employee Onboarding-ervaring leidt tot plezierervaring voor nieuwe medewerkers en geen belasting voor het HR-team. Met behulp van de HR365 On-boarding app is er geen papierwerk meer, medewerkers integreren sneller in hun teams. HR365 slaat alle belangrijke HR-documenten zoals aanbiedingsbrieven, werknemersreferenties, werknemershandboek online op in de veilige opslag van Office 365, waardoor het niet meer nodig is om vertrouwelijke gegevens op servers van derden op te slaan.

Werknemers papierloos & online inhuren

Vanaf het accepteren van het aanbod worden alle HR-acties beheerd vanuit de HR365-onboarding-applicatie, of het nu gaat om het invullen van een online arbeidsformulier, het verstrekken van opleidings- en ervaringsreferenties.

Deze onboarding-software voor werknemers helpt bij het informeren van het juiste moment op het juiste moment, zodat er geen verrassingen zijn van openstaande taken op de datum van indiensttreding van de werknemer, geautomatiseerde workflows helpen bij het herinneren en waarschuwen van het IT-team, het admin-team, de wervingsmanager en natuurlijk het HR-team als goed.

Werving automatiseren met onboarding-software voor werknemers

De gegevens van uw nieuwe medewerker worden automatisch gesynchroniseerd met de rest van het Office 365-platform, waardoor handmatige of dubbele gegevensinvoer niet meer nodig is. Wanneer u een nieuwe werknemer in dienst neemt, wordt hun informatie onmiddellijk toegevoegd aan elke app op uw HR365-dashboard, inclusief verlofbeheer, onkostenregistratie, personeelslijst, activabeheer, prestatiebeheer, ook in SharePoint-sites en Microsoft-teams.

Selfserviceportal voor medewerkers om deelname te voltooien

Medewerkers die via HR365 zijn ingehuurd, voltooien het onboardingproces zelfs vóór en tijdens de eerste dag op het werk online – van het ondertekenen van aanbiedingsbrieven tot arbeidsformulieren, het voorstellen aan hun managers, team enz.

Checklists voor HR en werknemers

Maak met deze onboarding-software voor werknemers een checklist van de taken die door het HR-team moeten worden uitgevoerd en een aparte checklist voor de werknemer. De checklist van de onboarding-software voor medewerkers helpt ervoor te zorgen dat alle activiteiten op tijd worden voltooid en dat er in de toekomst geen verrassingen of problemen met de naleving zijn.

Integratie & Rapportage

Onboardingsoftware voor medewerkers van HR365 kan worden geïntegreerd met alle bestaande bedrijfsapplicaties of kan verbinding maken met salarissoftware die verbinding kan maken met behulp van API. Verder kunt u ook uw eigen workflows instellen met behulp van Microsoft’s populaire Power Automate en integreren met alle Power Apps van uw organisatie. Samen met bestaande rapporten kunt u uw eigen rapporten maken met Power BI.