Functioneel beheer SharePoint - gebruikersondersteuning

Functioneel beheer SharePoint, Teams en overige M365 onderdelen

F

unctioneel beheer is een belangrijk aspect van het beheer van informatiesystemen. Het richt zich op de operationele uitvoering en ondersteuning van deze systemen, zodat ze optimaal kunnen worden gebruikt door de organisatie.

FBSP (Functioneel Beheer SharePoint – je raadde het al) verzorgt het dagelijks beheer en onderhoud van Microsoft 365, het oplossen van problemen en het verbeteren van de prestaties. Wij werken nauw samen met technisch beheer en ontwikkeling om ervoor te zorgen dat Teams & SharePoint efficiënt en effectief werken. Bovendien ondersteunt FBSP gebruikers bij het gebruik van M365 onderdelen en zorgen we voor de beveiliging en bescherming van gegevens.

Wat we zoal doen

Een greep uit de werkzaamheden die vallen onder functioneel beheer SharePoint / Microsoft 365.

Hoe ziet een dag functioneel beheer eruit?

Waar wij mee uit de voeten kunnen

Het ultieme platform voor samenwerking en communicatie

Functioneel beheer Teams

Functioneel beheer Teams

Met de groeiende trend naar remote werken en virtuele teams, is het belangrijker dan ooit om op een efficiënte manier samen te werken en te communiceren. Microsoft Teams biedt de oplossing voor deze uitdagingen door een all-in-one platform te zijn voor samenwerking en communicatie. In dit blog zullen we ingaan op de vele voordelen van Microsoft Teams en waarom het de perfecte keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een platform voor virtuele samenwerking.

 1. All-in-one platform: Microsoft Teams biedt een uitgebreid scala aan functionaliteiten, waaronder chat, videoconferenties, samenwerking aan documenten en meer, op één enkele plaats. Dit bespaart tijd en verhoogt de productiviteit door alles op één plaats te hebben.
 2. Gemakkelijke samenwerking: Teams maakt het gemakkelijk om samen te werken aan documenten, presentaties en projecten. Het platform stelt gebruikers in staat om real-time samen te werken en op elkaar te reageren, waardoor het proces van samenwerken veel sneller en efficiënter wordt.
 3. Videoconferenties en vergaderingen: Microsoft Teams biedt hoogwaardige videoconferenties en vergaderingen, die het gemakkelijk maken om in contact te blijven met collega’s en cliënten, ongeacht waar ze zich bevinden. Het platform stelt gebruikers in staat om te chatten, te vergaderen en te presenteren, wat het samenwerken verbetert.
 4. Integratie met Microsoft 365: Microsoft Teams is geïntegreerd met Microsoft 365, wat betekent dat gebruikers toegang hebben tot de vele productiviteits- en samenwerkingstools die M365 biedt, zoals Word, Excel en PowerPoint.
 5. Beveiliging en privacy: Microsoft Teams is ontworpen met de privacy en beveiliging van gegevens in het achterhoofd. Het platform biedt beveiligings- en privacyfuncties, zoals automatische encryptie en toegangsbeheer, om ervoor te zorgen dat gegevens beschermd blijven.

Dit maakt Microsoft Teams het perfecte platform voor organisaties die op zoek zijn naar een all-in-one oplossing voor samenwerking en communicatie. Het maakt samenwerken gemakkelijker, sneller en efficiënter, en biedt de beveiliging en privacy die organisaties nodig hebben.

Microsoft Teams

De kracht achter effectieve samenwerking en documentbeheer

Functioneel beheer SharePoint

Functioneel beheer SharePoint

Met de groeiende trend naar remote werken en virtuele teams, is het belangrijker dan ooit om op een efficiënte manier samen te werken en te communiceren. Microsoft SharePoint biedt een uitgebreid platform voor samenwerking en documentbeheer, waar organisaties in staat zijn om informatie te delen, samen te werken aan projecten en efficiënter te communiceren. In dit blog zullen we ingaan op de vele voordelen van Microsoft SharePoint en waarom het de perfecte keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een platform voor samenwerking en documentbeheer.

 1. Documentbeheer: SharePoint maakt het gemakkelijk om documenten op een centrale plaats te beheren en te delen, waardoor het vinden en gebruiken van documenten veel eenvoudiger wordt. Het platform biedt ook functies voor versiebeheer, wat betekent dat gebruikers altijd toegang hebben tot de meest recente versie van een document.
 2. Samenwerking: SharePoint stelt gebruikers in staat om samen te werken aan projecten en documenten, ongeacht waar ze zich bevinden. Dit verhoogt de efficiëntie en verbetert de communicatie tussen teamleden.
 3. Intranet-functionaliteit: SharePoint biedt een uitgebreid intranet-platform, waar organisaties informatie kunnen delen, nieuws kunnen publiceren en samenwerking kunnen bevorderen. Het platform maakt het gemakkelijk om in contact te blijven met collega’s en informatie snel en eenvoudig te delen.
 4. Integratie met Office 365: SharePoint is geïntegreerd met Office 365, wat betekent dat gebruikers toegang hebben tot de vele productiviteits- en samenwerkingstools die Office 365 biedt, zoals Word, Excel en PowerPoint.
 5. Mobiele toegang: SharePoint biedt gebruikers toegang tot documenten en projecten via mobiele apparaten, wat betekent dat ze altijd en overal kunnen werken.
 6. Beveiliging en privacy: Microsoft SharePoint is ontworpen met de privacy en beveiliging van gegevens in het achterhoofd. Het platform biedt beveiligings- en privacyfuncties, zoals automatische encryptie en toegangsbeheer, om ervoor te zorgen dat gegevens beschermd blijven.

Microsoft SharePoint

Het krachtige platform voor digitale transformatie

PowerPlatform

PowerPlatform

Met de snelle groei van digitale technologie en de stijgende vraag naar digitale innovatie, is het belangrijker dan ooit voor organisaties om de digitale transformatie aan te pakken. Microsoft Power Platform biedt een krachtig platform voor digitale transformatie, waar organisaties in staat zijn om snel en eenvoudig aangepaste oplossingen te ontwikkelen en te implementeren. In dit blog zullen we ingaan op de vele voordelen van Microsoft Power Platform en waarom het de perfecte keuze is voor organisaties die de digitale transformatie willen aanpakken.

 1. Aangepaste oplossingen: Microsoft Power Platform stelt gebruikers in staat om snel en eenvoudig aangepaste oplossingen te ontwikkelen, zonder de noodzaak voor complexe programmeerkennis. Het platform biedt een eenvoudige drag-and-drop interface en een visuele ontwerper om snel en eenvoudig aangepaste oplossingen te creëren.
 2. Geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365: Microsoft Power Platform is geïntegreerd met Microsoft Dynamics 365, wat betekent dat gebruikers toegang hebben tot de vele krachtige klantgerichte oplossingen die Dynamics 365 biedt. Dit verbetert de samenwerking en efficiëntie tussen afdelingen en verhoogt de waardevolle inzichten in klanten.
 3. Automatisering: Microsoft Power Platform biedt vele automatiseringstools, waaronder Power Automate, waarmee gebruikers snel en eenvoudig processen kunnen automatiseren. Dit verhoogt de efficiëntie en vermindert de menselijke fouten.
 4. Insights en analyse: Met Microsoft Power Platform kunnen gebruikers snel en eenvoudig inzichten en analyses genereren, waaronder Power BI, om data te visualiseren en beslissingsondersteunende informatie te verkrijgen.
 5. Laagdrempelige integratie: Microsoft Power Platform is ontworpen om eenvoudig te integreren met bestaande systemen, waardoor gebruikers de beste oplossingen kunnen creëren en implementeren.
 6. Schalingsmogelijkheden: Microsoft Power Platform is schaalbaar, wat betekent dat het platform groeit en evolueert met de groeiende behoeften van de organisatie.

In conclusie is Microsoft Power Platform een krachtig platform voor digitale transformatie, waar organisaties in staat zijn om snel en eenvoudig aangepaste oplossingen te ontwikkelen en te implementeren.

De gebruiksvriendelijke manier van procesautomatisering

Nintex

Nintex

Met de stijgende vraag naar efficiëntie en productiviteit in de zakelijke wereld, is procesautomatisering belangrijker dan ooit. Nintex is een krachtig platform voor procesautomatisering, waarmee organisaties in staat zijn om complexe processen te streamline en te optimaliseren. In dit blog zullen we ingaan op de vele voordelen van Nintex en waarom het de perfecte keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudige en effectieve oplossing voor procesautomatisering.

 1. Eenvoudige automatisering: Nintex biedt een visuele drag-and-drop interface, waarmee gebruikers snel en eenvoudig processen kunnen automatiseren zonder vereiste programmeerkennis.
 2. Schalingsmogelijkheden: Nintex is schaalbaar en is ontworpen om te groeien met de groeiende behoeften van de organisatie.
 3. Integratie met andere systemen: Nintex is ontworpen om eenvoudig te integreren met bestaande systemen, waardoor gebruikers de beste oplossingen kunnen creëren en implementeren.
 4. Mobiele toegang: Nintex biedt mobiele toegang, waarmee gebruikers op elk moment en op elke locatie toegang hebben tot hun processen.
 5. Analytics en inzichten: Nintex biedt vele tools voor analytics en inzichten, waaronder real-time dashboards en rapporten, waarmee gebruikers inzicht krijgen in de prestaties van hun processen.
 6. Collaboratie en samenwerking: Nintex biedt vele tools voor samenwerking en collaboratie, waaronder sociale tools en workflows, waarmee gebruikers snel en eenvoudig kunnen samenwerken en communiceren.
 7. Security: Nintex biedt vele beveiligingsfuncties, waaronder rol- en rechtenbeheer, om de beveiliging van gegevens te waarborgen.

In conclusie is Nintex een krachtig platform voor procesautomatisering, waar organisaties in staat zijn om complexe processen te streamline en te optimaliseren. Het platform biedt vele voordelen, waaronder eenvoudige automatisering, schalingsmogelijkheden, integratie met andere systemen, mobiele toegang en beveiliging. Als u op zoek bent naar een eenvoudige en effectieve oplossing voor procesautomatisering, is Nintex de perfecte keuze.

Dé oplossing voor migreren en beheren van SharePoint-omgevingen

ShareGate

ShareGate

Met de groeiende vraag naar effectieve samenwerking en productiviteit in de zakelijke wereld, is het belangrijker dan ooit om de juiste tools en technologieën te gebruiken om te voldoen aan de behoeften van uw organisatie. Sharegate is een krachtig platform voor het beheer van SharePoint-omgevingen, waarmee organisaties in staat zijn om de effectiviteit en productiviteit te verhogen door eenvoudige en effectieve management. In dit blog zullen we ingaan op de vele voordelen van Sharegate en waarom het de perfecte keuze is voor organisaties die op zoek zijn naar een eenvoudige oplossing voor het beheer van SharePoint-omgevingen.

 1. Eenvoudige migratie: Sharegate biedt een eenvoudige en snelle migratie-oplossing voor SharePoint, waarmee gebruikers zonder vereiste technische kennis gemakkelijk gegevens kunnen verplaatsen tussen SharePoint-omgevingen.
 2. Kwaliteitscontrole: Sharegate biedt vele tools voor kwaliteitscontrole, waaronder pre-migratie analyse en rapportages, waarmee gebruikers in staat zijn om de kwaliteit van hun gegevens te waarborgen.
 3. Centralisatie van beleid: Sharegate biedt vele tools voor beleidscentralisatie, waaronder automatische beleidsuitvoering en rapportage, waarmee gebruikers beleidsvoorwaarden eenvoudig kunnen implementeren en bewaken.
 4. Mobiele toegang: Sharegate biedt mobiele toegang, waarmee gebruikers op elk moment en op elke locatie toegang hebben tot hun SharePoint-omgeving.
 5. Collaboratie en samenwerking: Sharegate biedt vele tools voor samenwerking en collaboratie, waaronder workflows en sociale tools, waarmee gebruikers snel en eenvoudig kunnen samenwerken en communiceren.
 6. Analytics en inzichten: Sharegate biedt vele tools voor analytics en inzichten, waaronder real-time dashboards en rapporten, waarmee gebruikers inzicht krijgen in de prestaties van hun SharePoint-omgeving.
 7. Beveiliging: Sharegate biedt vele beveiligingsfuncties, waaronder rol- en rechtenbeheer, om de beveiliging van gegevens te waarborgen.

Hard voor weinig, nooit chagrijnig

Tarieven voor de functioneel beheer SharePoint / Microsoft 365 werkzaamheden beschreven op deze pagina. Exclusief BTW, inclusief reiskosten.

Dagdeel

5904 uur
 • Microsoft 365 training
 • SharePoint site inrichting
 • PowerPlatform oplossingen

Dag

9908 uur
 • Microsoft 365 training
 • SharePoint site inrichting
 • PowerPlatform oplossingen

Wekelijkse Inzet

100uur (vanaf)
 • Gebruikersondersteuning
 • Functionaliteitenbeheer
 • (ShareGate) Migratie

Remote Support

Vanaf4uur per week
 • Service requests
 • Incident afhandeling
 • Gebruikersvragen

Doe meer met Teams en SharePoint

Software aanschaffen is veelal ‘met een kanon op een mug schieten’. FBSP geeft jouw organisatie in korte tijd de kracht zelf waardevolle functionaliteit te ontwikkelen.