App voor activabeheer, Microsoft-activabeheer is software voor het beheer van vaste activa en Azure-activa die helpt bij het vinden van locatie, gebruik, kosten, levensduur, verlengingen van services in een paar klikken en de levenscycli van uw activa automatiseert. Deze software voor het beheer van vaste activa heeft een activabeheersysteem met streepjescodes en u kunt de kosten, locatie, status, inventaris, vervaldatum of verlenging van fysieke en IT-activa gedurende hun hele levenscyclus volgen. Zodra een activum is toegewezen of geïmplementeerd, registreert deze it-activabeheersoftware alle activiteiten en biedt u regelmatige updates en rapporten tot aan de levenscyclus zodra het activum buiten gebruik is gesteld. Verder fungeert deze app als D365-activabeheer met de mogelijkheid om verbinding te maken met de D365-database die Dataverse wordt genoemd.

Beheersysteem voor vaste activa

 • Volg locatie, eigenaar, status en meer.
 • Functie toewijzen/teruggeven
 • Levensduurgeschiedenis van activa.
 • Waarschuwingen over contractverlengingen en meer.
 • Link naar garanties, handleidingen, etc.
 • Verkoper & aankoopgegevens,
 • Rapporten en dashboard.
 • Inactieve en verlopen activa.
 • Beheersysteem voor barcodes.

Azure Asset Management met software- en contractbeheer

Nu kunt u activabeheer gebruiken om softwarelicenties, servicecontracten en abonnementen voor cloudapplicaties te beheren, samen met het dynamisch ophalen van activa uit Microsoft Intune. Dit office 365 asset management wijst contracten/software toe aan gebruikers, teams & locatie. Maak gebruik van de workflow-engine om het contractverlengingsproces te automatiseren met de optie om contracten, cloudapplicaties en software te verlengen. Met deze azure asset management app kun je nu je azure asset inventaris onderhouden.

Activabeheersysteem met audits

U kunt deze Activabeheer-app gebruiken voor Microsoft-softwareactivabeheer, wat een omslachtig proces is om licenties in Excel-bladen te beheren en te rapporteren. Met de auditfunctie van activabeheersoftware kunt u de levenscyclus van het activum controleren om te weten op welke dag/maand dit activum is toegewezen om het gebruik van activa te vergelijken.

Door dit Microsoft-activabeheer te gebruiken, kunt u de activa, of het nu hardware-activa, softwarelicenties of contracten zijn, op elk gewenst moment controleren met de functie voor activacontrole. Dit auditprogramma voor softwareactivabeheer helpt bij het vinden van inactieve activa en het plannen van acties dienovereenkomstig. Neem contact met ons op voor de demo om meer te weten te komen over deze functie voor beheer van vaste activa.

Barcodes, afbeeldingen en documenten

U kunt nu rechtstreeks streepjescodes en QR-codes genereren via deze software voor het beheer van vaste activa. Scan streepjescodes met behulp van mobiele scanners om details van activa te controleren. Verder kunt u alle relevante documenten van het activum bijvoegen, zoals handleidingen, gebruikershandleiding, ondersteuningscontact, enz. Voor de gebruikers van het activum en met één beveiligingsniveau hoger voor commerciële en aankoopdocumenten. Met deze functie wordt office asset management software bijna gratis asset management software. Blijf op de hoogte van nieuwe functies zoals intune asset management

Microsoft Asset Management – Rapporten

Houd nu uw activa bij met behulp van verschillende rapporten die beschikbaar zijn in dit computeractivabeheersysteem met:

 • Exporteren in Excel.
 • Verander de volgorde van kolommen.
 • Kolommen verwijderen.
 • Aangepaste kolommen toevoegen.
 • Diverse rapportages van toegewezen, inventaris, vervaldatum en inkoop.
 • Verbeterde zoekfunctie en filters.

Intune-activabeheer

Nauw geïntegreerd met Office 365, Azure AD en Active Directory voor eenvoudig en snel gebruikersbeheer. Geen nieuwe gebruikersnaam en wachtwoord meer in dit online vermogensbeheer. Nu gebeurt alles binnen Office 365-cloud, geen nieuwe of extra clouds van derden die helpen bij het beheren van de gegevens in uw cloud. Asset Management Plus biedt een veel betere en hogere beveiligingscontrole op elke andere gratis software voor activabeheer of activabeheersysteem.

Synchroniseer nu middelen van Intune met behulp van azure asset inventory in deze app.